Aanmeldformulier Cascade MZN 2018

Cascade MZN 2018
Op donderdag 21 juni a.s. zijn wij te gast op landgoed Zuylestein (Leersum), waar wij door de eigenaresse Jemima de Brauwere worden ontvangen en rondgeleid. Zoals elk jaar zullen utile dulce, het nuttige en het aangename, op de voor Cascade kenmerkende wijze weer samengaan. U, en uw introducé, worden hierbij van harte op deze jaarlijkse bijeenkomst uitgenodigd.

Voor nadere informatie over de tuinaanleg, zie de literatuurverwijzingen onderaan in dit bericht. Daaronder een bijdrage in de Cascadebundel Tuingeschiedenis in Nederland II (2016) door onze Cascadevriend Thea Dengerink. Zij is vrijwilligster op Zuylestein en zal ons mede rondleiden.

Programma
Het programma start om 16.00 uur stipt. Ontvangst vindt plaats in het tweede, 17de-eeuws poortgebouw, met een kop thee. De poort sluit om 16.30 uur. Wandeling naar het 17de-eeuwse ‘speelhuis’ aan de overzijde van de ommuurde tuin, daar volgen toelichtingen en start de rondleiding, achtereenvolgens door de binnentuin en door het bos en langs de akkers. Daarna staat de borrel klaar en volgt een lopend buffet. Einde van ons bezoek rond 20.30 uur.

Aanmelding
Deelname is mogelijk voor Cascade donateurs en hun introducees. De kosten voor deelname, inclusief toegang, thee, borrel en lopend buffet met twee glazen wijn, bedragen: € 25,00 p.p., niet donateurs betalen € 27,50 en studenten € 21,50 p.p. Extra consumpties ter plaatse afrekenen. Aanmelding vóór 15 juni a.s.
Betaling op rekening NL 87 INGB 0003787274 t.n.v. Stichting Tuinhistorisch Genootschap Cascade onder vermelding van MZN 2018. Opgave en betaling graag zodanig dat zij uiterlijk op 15 juni 2018 ontvangen zijn. Na 15 juni 2018 kan geen restitutie plaatsvinden. Zonder aanmelding en betaling is het niet mogelijk de bijeenkomst bij te wonen op landgoed Zuylestein.
Indien er meer aanmeldingen zijn dan het maximum aantal plaatsen wordt u op een wachtlijst geplaatst (en in dat geval ontvangt u een email dat u op die wachtlijst staat). Geef een eventuele annulering tijdig door aan het secretariaat: info@cascade1987.nl.

Adres
Het adres van Landgoed Zuylestein is:
Poortgebouw Landgoed Zuylestein
Rijksstraatweg 7-9
3956 CH Leersum
(Daarna de oprijlaan volgen en aan het einde links op de boomkwekerij parkeren)

Inlichtingen
Via info@cascade1987.nl

Aanmeldingsformulier
Echtparen: graag ieder een eigen aanmelding, dat maakt de administratieve verwerking gemakkelijker.

 

cforms contact form by delicious:days

Facebooktwitterlinkedinmail