Aanmeldformulier Cascade MZN 2022

Twee jaar lang hebben wij onze traditionele Midzomernacht-bijeenkomst niet kunnen organiseren, de laatste vond inmiddels drie jaar geleden plaats, op 21 juni 2019 op Vollenhoven. Daarom is het voor het bestuur van Cascade thans een extra groot genoegen u, mede namens onze donateurs en bewoners van Enghuizen, graaf en gravin Van Rechteren Limpurg – van Groningen, te kunnen uitnodigen voor de jaarlijkse MZN op de buitenplaats.
Het programma zal bestaan uit een ontvangst, borrel en Nasi-maaltijd bij ‘FF naar Steef’, Dorpsstraat 1, 6999 AA Hummelo, waarbij mevrouw dr. Catharina van Rechteren-van Groningen een korte inleiding over de parkaanleg van Enghuizen zal geven. Gevolgd door een stevige wandeling van ruim een uur door het prachtige landschapspark, dat in de jaren 1829-1840 in opdracht van Hendrik Jacob Carel Johan baron van Heeckeren van Enghuizen en Elisabeth Hope naar ontwerp van Hendrik van Lunteren werd aangelegd.

Programma
16.30 uur inloop en ontvangst bij ‘FF naar Steef’, Dorpsstraat 1, Hummelo
17.00 uur start van het programma
18.00 uur maaltijd
19.00 uur start van de wandeling op Enghuizen
20.30 uur terugwandeling naar Hummelo en einde van de MZN

Aanmelden en betalen
Deelname staat open voor Cascade-donateurs, desgewenst vergezeld door één introducé. Kosten: € 20,- per persoon (welkomstdrankje, maaltijd, koffie; overige drankjes zijn voor eigen rekening). Opgave door middel van het aanmeldformulier (zie onderaan) onder gelijktijdige overmaking van de deelnamekosten à € 20,- per persoon op rekening NL87INGB0003787274 ten name van Cascade, onder vermelding van ‘MZN Enghuizen’.

Er is plaats voor vijftig aanmeldingen, waarna een wachtlijst zal worden aangelegd.
Wij verheugen ons op een grote opkomst. Zoals bij Cascade gebruikelijk zullen het ‘nuttige en aangename’ op deze bijzondere MZN weer hand in hand gaan. En let wel: goede wandelschoenen zijn op deze MZN onmisbaar!

Inlichtingen
Via info@cascade1987.nl

Aanmeldingsformulier
Echtparen: graag ieder een eigen aanmelding, dat maakt de administratieve verwerking gemakkelijker.