Tuin Rijksmuseum Amsterdam

In het kader van de restauratie van het Rijksmuseum wordt ook de tuin aangepakt. Maandag 5 maart is daar een informatiebijeenkomst over georganiseerd. Iemand van het architectenbureau en 2 medewerkers van bureau Copijn houden een toelichting. Ooit waren we met Cascade op excursie naar deze tuin. Wellicht interessant?
Aanvang 19.30 in het infocentrum, Jan Luykenstr. t.o. nr 10 (in de nu gedeeltelijk leeggehaalde tuin dus).  Celia Prenen

2 gedachten over “Tuin Rijksmuseum Amsterdam

  1. Ik had nog wat rondgemaild om wat aanvullende info te verkrijgen. Uiteindelijk vandaag via Sacha Klinkhamer (ir A.E.Klinkhamer), projectmanager Het Nieuwe Rijksmuseum het navolgende:

    Wij hebben die bijeenkomst inderdaad georganiseerd. De uitnodiging was gericht aan die personen, die een formele “zienswijze” hebben ingediend over de aangevraagde en inmiddels verleende monumentenvergunning. Door die zienswijze hebben zij te kennen gegeven zich betrokken te voelen bij de tuin. Over de uitgangspunten voor het tuinontwerp, dat pas onlangs is opgestart, informeren wij graag de belangstellenden en stellen wij hen in de gelegenheid hun visie aan ons kenbaar te maken.
    U heeft geen zienswijze ingediend, maar u bent als u belangstelling heeft, van harte uitgenodigd. De avond begint om 19.30en is in het Infocentrum, Jan Luijkenstraat t.o. nr 10.

  2. Zeker interessant, als ik in de gelegenheid was geweest was ik zeker komen luisteren. Is het misschien nog iets Cilia om enige resultaten ook op een weblogje te vermelden of kom je naar de Ronde Tafel Conferentie 31 maart misschien om daar wat over te vertellen? Ik ben benieuwd. CO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *