Uitnodiging van het Gilde van Tuinbazen, 10-jarig jubileum op Rosendael.


Kasteel Rosendael (Rozendaal).  Bron: www.glk.nl

Nog een bericht vandaag, aangezien het kort dag is voor het navolgende:

T.g.v. het 10-jarig jubileum van de Vereniging Het Gilde van Tuinbazen nodigt het bestuur van het gilde ook Cascade donateurs uit voor een symposium op landgoed (kasteel) Rosendael. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 september 2013 vanaf 14.00 uur. Het programma vangt aan om 14.30 uur. Op het symposium besteed men aandacht aan het creëren van een breed maatschappelijk draagvlak voor behoud van het cultuurhistorisch erfgoed en de buitenplaats als product.

Inmiddels heeft het Gilde van Tuinbazen ruim 100 leden die overwegend werkzaam zijn op historische buitenplaatsen, landgoederen en horti of die een specialisme uitoefenen binnen het vakgebied. Haar doelstelling is tuinbazen met elkaar in contact brengen om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen voor de instandhouding van het groen cultuurhistorisch erfgoed.

Programma
14.30-14.45 uur welkomstwoord door Hans Otten, voorzitter Het Gilde van Tuinbazen
14.45-15.45 uur lezing door Martin van Bleek, bestuurslid St Themajaar Historische Buitenplaatsen 2012 en lezing door Ronald van Immerseel, groen erfgoed adviseur/historicus Stichting in Arcadië
15.45-16.15 uur pauze
16.15-17.15 uur wandeling over Rosendael.
17.15-18.15 uur borrel en gelegenheid om elkaar te ontmoeten
Bij ruime belangstelling zal een wisselprogramma worden gehanteerd.

Uw aanmelding kan tot uiterlijk 30 augustus 2013 (haast u!) worden gericht aan henk.boers@hetnet.nl o.v.v. naam en adresgegevens.
Het symposium vindt plaats in en vanuit de Oranjerie van landgoed Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal


Oranjerie Kasteel Rosendael (Rozendaal).  Bron: www.glk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *