Voorbereiding jubileumexcursie gaat goed!


Maison de plaisance, Schloss Benrath. Foto Karen Veenland

De excursiecommissie heeft samen met voorzitter Carla Oldenburger in Duitsland de tuinen en parken bezocht die op het programma staan van de najaarsexcursie. We hebben mooie en interessante plaatsen gezien en veelbelovende contacten gelegd met de mensen die ons daar gaan begeleiden. 

De excursie vindt plaats in het weekend van 22 en 23 september en gaat naar Rheinland. Alle donateurs hebben in het voorjaar een aankondiging ontvangen met mogelijkheid in te tekenen. We frissen nog even uw geheugen op. Op zaterdag bezoeken we de Terrassengarten van Kloster Kamp, een reconstructie uit 1990 (www.kloster-kamp.de) en het park van Schloss Dyck, dat aangelegd is naar ontwerp van Thomas Blaikie tussen 1820 en 1835 (www.stiftung-schloss-dyck.de) . Op zondag bezoeken we Schloss Benrath met zijn prachtige aanleg (18e en 19e eeuws) en het Museum für Europäische Gartenkunst  (www.schloss-benrath.de). ’s Middags staat Burgpark Linn in Krefeld op het programma (www.strasse-der-gartenkunst.de). We reizen per touringcar en logeren in een aardig hotel.

Voor donateurs (evt. met introducé) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Informatie en aanmeldingsformulieren kunt u aanvragen door te mailen naar webmaster@cascade1987.nl. Geef uw naam en telefoonnummer, dan wordt z.s.m. contact met u opgenomen.  KVH


Maarten van Nederveen, Carla Oldenburger en Elisabeth Waller voor Burg Linn in Krefeld
Foto Karen Veenland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *