Digitale De Natuur Bezworen.

Voor een ieder die het nog niet in de kast heeft te staan: De natuur bezworen : een inleiding in de geschiedenis van de Nederlandse tuin- en landschapsarchitectuur van de middeleeuwen tot het jaar 2005 van Anne Mieke Backer, Eric Blok en Carla Oldenburger-Ebbers uit 1998 is nu digitaal beschikbaar, in e-Depot van Wageningen UR.
Om de afbeeldingen goed weer te geven resulteerde het scannen in een groot bestand, dat daarom in twee delen is gesplitst; downloaden via links in rechtermenu van bovenstaande link.

In het verlengde van het bovenstaande, Carla O. noemde in de meest recente Cascade Nieuwsbrief al de wikipage: Geschiedenis van tuinarchitectuur in Nederland. Noem het een samenvatting van de inleiding met vernoemen van bronnen en links naar digitale bronnen.

En nu WUR genoemd wordt: met ingang van 1 juni 2013 is de leeszaal van Speciale Collecties geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 – 13 uur (de middaguren vervallen dus).  JH

 

1 gedachte op “Digitale De Natuur Bezworen.

  1. Even een aanvulling: op afspraak is het ook mogelijk om ‘s-middags in de leeszaal van Speciale Collecties te werken. Een afspraak maken kan via 0317-482701.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *