Linnaeus

 Onder Agenda (links) staat reeds een link naar de Linnaeus 2007 activiteiten-kalender en ook de Linnaeus tentoonstelling in Teylers staat vermeld.

Internet staat vol met aankondigingen van de tentoonstelling ‘Bloemen onder de Loep. Hommage aan Linnaeus‘. Die vindt u zelf wel, toch wil ik er eentje uitlichten. Het betreft het artikel Carolus Linnaeusxe2x80x99 bloemenrijk uit de interneteditie van Haarlems Dagblad.  JH

1 gedachte op “Linnaeus

  1. In verband met de Linnaeus-tentoonstelling in Teylers Museum heeft T.M. het Teylers Magazijn (Vj.2007-nr. 94) geheel gewijd aan de persoon Linnaeus en zijn verdienste voor de wetenschap; aan Linnaeus in Nederland; aan de verbeelding van bloemen en de schatten van het T.M., aan historische plantenboeken,en aan historische herbaria. Het is een pracht uitgave, zeer leesbaar, extra kleurig geillustreerd met botanische schatten uit eigen museum. De vrienden van T.M.werden met dit kleinood zeer verrast.Probeer het te pakken te krijgen, zou ik zeggen. Overigens Cascade vergeet Linnaeus niet dit jaar. We zullen hem in november met een lezing en bezoek aan een tentoonstelling gedenken. Daarover later meer.CO.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *