Nogmaals Tuinhuis ’t Spijck

Eén van onze eerste weblogs, 18 Dec (door Carla), betrof de “weer in gebruik stelling” van Tuinhuis ’t Spijck. Carla vermeldde in de weblog een bochure die voor deze gelegenheid werd uitgegeven. Deze lijkt nu op de site van Tuinhuis ’t Spijck te staan. Zekere de moeite waard om te lezen. Klik hier.

2 gedachten over “Nogmaals Tuinhuis ’t Spijck

  1. Vorig jaar heb ik internet afgezocht naar scans van pagina’s uit Magazijn van Tuin – Sieraaden van Gijsbert van Laar. Deze samengevoegd in dit documentje

    Bij Uhl Verlag wordt een heruitgave van ‘Ideenmagazin für Liebhaber von Gärten, englischen Anlagen und für Besitzer von Landgütern’ van Johann Gottfried Grohmann genoemd.

    Een aantal van de afbeeldingen uit ‘Ideenmagazin…’ zijn te zien via SUB Göttingen, Das Buch des Monats April 2004. Klik op rode woord Abbildungen en nächste Seite om te bladeren; te vinden zijn o.a. een ‘Russischen Schaukel’, ‘Bauernhaus aus Kärnthen’, ‘Gesundheitspferd’ en een ‘Diogenes Hütte’.

  2. Dit is inderdaad de Internet-uitgave van de brochure die ter gelegeheid van de weer in gebruikstelling van tuinhuis ’t Spijck werd gemaakt en waarvoor ik de tekst schreef. Deze is overigens zonder mijn toestemming op Internet geplaatst. Niet zo erg hoor, als het voor het goede doel is, denk ik dan maar. Maar zo willen wij, Cascade en de webloggers van Cascade nu juist niet met teksten van anderen omgaan. Wij hebben op de Ronde Tafel Conferentie gesproken over de wenselijkheid om enige artikelen uit ons Bulletin op de Cascade-website te plaatsen. Wees ervan overtuigd dat we dit altijd alleen zullen doen, na toestemming te hebben verkregen van de auteur. We zijn dit nieuwe deel van de Cascade-website aan het voorbereiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *