Oratie Prof.dr. Johan Carel Bierens de Haan

Zoals al eerder aangekondigd zullen we dit jaar geen Midsummernight vieren op een mooie buitenplaats, maar zullen hopelijk zoveel mogelijk Cascade-vrienden toehoorder zijn bij de openbare les van onze vice-voorzitter, Prof. dr Johan Carel Bierens de Haan, 21 juni as.

Johan Carel is vorig jaar benoemd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, vanwege de Stichting Het Geldersch Landschap/Geldersche Kasteelen tot bijzonder hoogleraar Kunstgeschiedenis, in het bijzonder Cultureel Erfgoed van monument, tuin en landschap.

Zijn rede is getiteld: BuitenGoed: over het ensemble van het gebouwde en het groene erfgoed De plechtigheid zal plaats vinden in de aula van de Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105, om 15.45 uur precies.

Na afloop receptie. Het plan is om daarna met zoveel mogelijk Cascade-leden in Amsterdam gezellig te gaan eten en na te praten, zodat de Midsummernight niet helemaal geruisloos aan ons voorbij zal gaan.  Iedereen is van harte welkom. Het begin van de zomer, mooier kan het niet!  CO

1 gedachte op “Oratie Prof.dr. Johan Carel Bierens de Haan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *