Cascade Nieuwsbrief 50

Vandaag verscheen Cascade-Nieuwsbrief nummer 50, opgesteld door eindredacteur Carla Oldenburger en vormgegeven door Jan Holwerda. Nummer 1 verscheen bij aanvang van voorjaar 2004, dat was bijna 2 jaar voordat we de Cascade-website met weblog zijn gestart. Nu, na 12 en een half jaar, gaat uw eindredacteur afscheid nemen. Het is mooi geweest.

Voortaan komen nieuwtjes op de website/weblog (voor een deel kwamen ze dat al). Het aantal berichten en de inhoud blijft afhankelijk van wat een ieder aanlevert, dit kan zowel door donateurs als door niet-donateurs gebeuren. Input blijft zeer welkom! Carla heeft 12,5 jaar voor de ‘vulling’ van de nieuwsbrief zorg gedragen. Dit ‘vullen’ verschuift nu naar ‘met elkaar, voor elkaar’, de website staat als altijd ‘open’ (mail webmaster@cascade1987.nl). Daarnaast zal eens per maand of eens per kwartaal een automatische nieuwsbrief naar de Cascade vrienden worden gemaild met een deel van de berichten van de website, als een tweede kans om op de hoogte te zijn.

 

6 gedachten over “Cascade Nieuwsbrief 50

  1. Veel plezier gehad aan al het werk dat Carla heeft gedaan, lees de nieuwtjes altijd. Heel veel liefs en dank, Nelleriek Boucher

  2. Heel veel dank voor 12 1/2 jaar Nieuwsbrieven! Een prachtige bron van informatie. Nu moeten we nóg meer elkaar het nieuws doorgeven. Dat gebeurt dankzij Jan Holwerda op de weblog al, maar toch. Carla wist het nieuws altijd overal te signaleren, ook buitenlandse activiteiten, publicaties etc. Ik hoop dat we dat kunnen volhouden.

  3. Ik mailde Carla en Jan reeds, nu het op de weblog staat toch ook maar even, het zijn beiden kanjers. 50! Een gouden randje

  4. Graag sluit ik me aan bij degenen die Carla danken voor die prachtige Nieuwsbrieven, waaraan we veel plezier hebben beleefd en waarin allerlei nieuws vaak zo actueel werd gesignaleerd, dat je er echt iets aan had. Door die nieuwsbrief miste je vrijwel niets. Jan, ook heel hartelijk dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *