Cascade Ronde Tafel Conferentie 23 maart 2013.


[Gezicht in vogelvlucht op de kwekerij “Bloemhof” van E.H.Krelage en Zoon aan de Kleine Houtweg te Haarlem]. – [ca.1890].  Bron: Noord-Hollands Archief.

Zaterdag 23 maart 2013 zal de 18de Ronde Tafel Conferentie van Cascade plaatsvinden. In Café-Restaurant Cunera te Rhenen, boven het NS-station. Aanvang: 10.30 uur, einde ca. 16.00 uur.

Tot nu zijn de volgende onderwerpen aangemeld:
. Jos Kaldenbach over het Krelagearchief;
. Ans Meijer over de positie van de zichtassen in hun eigen huis (Rensumaborg Uithuizermeeden) in vergelijking met de Menkemaborg;
. Willem Zieleman over de vervanging van Buxus door Ilex in de tuinen van Paleis Het Loo;
. Margriet Visser over de herinrichting van de Appelhof bij Museum De Buitenplaats volgens de aantekeningen van Ludolf Nijsingh uit 1716.

Als u zelf nog een aankondiging of een mededeling wilt doen is het het meest praktisch als u dat van tevoren laat weten aan leodendulk@cantua.nl, maar er is ook tijdens de bijeenkomst nog gelegenheid om zaken ter sprake te brengen.

Opgave: graag vóór 8 maart, het liefst per email aan administratie@cascade1987.n; of anders per post naar Administratie Cascade, postbus 67, 4850 AB Ulvenhout. Vermeld daarbij uw naam, adres en e-mailadres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *