Meer betreffende tuinarchitecte J.G. van Zijdveld


J.G. van Zijdveld

In januari 2012 was er de Oproep voor info betreffende tuinarchitecte J.G. van Zijdveld. Vorige week was er een reactie, van Margriet van Seumeren, met materiaal:

Op internet vond ik uw oproep over tuinarchitecte J.G. van Zijdveld. Er is inderdaad niet veel over haar bekend. Nu wil het toeval dat in de najaarsveiling van Zuydwal Veilingen op 17-11-14 in Laren een serie tuinontwerpen van J.G. van Zijdveld onder de hamer komen. Om u een indruk te  geven van de ontwerpen voeg ik een paar foto’s bij. Hierbij is ook documentatie beschikbaar. Ook komen er tekeningen (originele tekeningen) van haar vriendin Nelly Spoor onder de hamer.

Als u meer informatie wilt dan hoor ik dat graag, met vriendelijke groet, Margriet van Seumeren Zuydwal Veilingen www.zuydwalveilingen.nl


J.G. van Zijdveld

1 gedachte op “Meer betreffende tuinarchitecte J.G. van Zijdveld

  1. Is het handig naar aanleiding van de laatste oproep over gegevens over Mej. van Zijdveld, dat ik alle gegevens die zijn binnengekomen eens op een rij zet, en dan publiceer in de volgende Cascade-Nieuwsbrief in de rubriek Eerste kennismaking met …? Ik ga ook wel even kijken op de kijkdagen in november, en dan neem eventuele nieuwe gegevens ook daarbij op. Of doe jij dit allemaal al Anne Mieke? CO.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *