Symposium met o.a. de officiële presentatie van het nieuwe boek van Heimerick Tromp.

Op 26 oktober 2012 organiseert Lapidem het symposium ‘Behoud en beheer van Historische Buitenplaatsen en hun omgeving’ op Kasteel Warmelo. Het ochtendprogramma start vanaf 10:00 met een aantal lezingen. Vervolgens is er een lunch met de mogelijkheid een informatiemarkt te bezoeken, met standhouders op terrein van het beheer en behoud van cultureel erfgoed. Daarna kunt u deelnemen aan een van de excursies, naar Warmelo, Weldam, Twickel of Nijenhuis. Tot slot volgen nog een dankwoord, netwerkborrel en hernieuwd bezoek aan de informatiemarkt.

En de betalende symposiumbezoeker krijgt een ‘goodybag’ met daarin onder andere het boek De Nederlandse Landschapsstijl in de achttiende eeuw van Dr. Heimerick M.J. Tromp.

Symposiumdetails leest u in deze PDF.
De boekaankondiging vindt u hier.
En hier aanmelden.

26 oktober
Kasteel Warmelo, Stedeke 11, 7478 RV  Diepenheim
Kosten € 35,00 per persoon.

1 gedachte op “Symposium met o.a. de officiële presentatie van het nieuwe boek van Heimerick Tromp.

  1. De Nederlandse Landschapsstijl in de Achttiende Eeuw van Heimerick Tromp is genomineerd voor de Literaire René Pechère Prijs 2013, een prijs voor wetenschappelijke, literaire boekuitgaven met als thema de tuinkunst en/of de landschapsarchitectuur. Uit 23 inzendingen is het boek op de shortlist van 5 genomineerden terechtgekomen. De bekendmaking van de winnaar en uitreiking van de prijs vindt plaats op 14 juni in Kasteel Hex.

    In 2011 was Gerrie Andela met J.T.P. Bijhouwer. Grensverleggend landschapsarchitect, de eerste winnaar van de in 2011 in het leven geroepen prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *