Webinars 22 april

Webinars, de keuze is reuze. Wat is er toch met 22 april. Iedereen wil die dag zijn verhaal vertellen:
– Historische ecologie van de Nederlandse landschappen – Rivierengebied ; zie hier
– Erfgoed & Bossenstrategie ; zie hier
– ‘Stinzenplanten – bijzondere voorjaarsplanten onder een Friese naam’ ; zie hier
– ‘Hoe gaat het nu op Huis Landfort?’ ; zie hier

4 gedachten over “Webinars 22 april

  1. Ja, allemaal heel interessant. De eerste drie zijn tegelijkertijd, de laatste (René Dessing over Landfort) is in de avond. Misschien de meest interessante voor Cascade-vrienden.
    Kijk ook eens langer dan je neus lang is. Er zijn zoveel interessante webinars te volgen, als je wat tijd over hebt. Gisteren prachtige webinar gevolgd van Teylers Museum. Korte inleidingen over komende tentoonstellingen en waar Teylers Museum mee bezig is. 1) over John James Audubon en zijn ‘Birds of America’; 2) over de restauratie van stoelen uit het Teylers Huis, dat in november wordt geopend en 3) over de twee Bernini-tekeningen, ‘herontdekt’ door Carel van Tuyl. En zo zijn er vele musea die wat te bieden hebben. Dan kom je er achter wat bijvoorbeeld ‘Birds of America’ te maken heeft met ‘Black Lives Matter’.

  2. Dank je Carla. Misschien scheelt het maken van een keuze als ik meld dat zowel de zoom rond het sKBL/NTs/Tuinbazengilde programma over stinzenplanten al ruim 400 deelnemers aangemeld kreeg en mijn lezing over wat er op Huis Landfort allemaal gebeurt, zit al op 450 deelnemers. Het maximum is 500 zoom-links. Dat maakt de keuze misschien weer wat makkelijker. En dank je voor je compliment. Groet, René Dessing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *